Nejste přihlášen
Přihlášení Registrace

Prodejní stojany HERMAN

V dnešním rychle se měnícím světě je důležité držet krok s novými trendy a inovacemi.

Pro obchodní partnery – specializované prodejny s železářským zbožím, vodoinstalačním materiálem, se svářečskými potřebami, pro stavebniny nebo prodejny s potřebami pro profesionální řemeslníky jsme navrhli nové designové prodejní stojany (obr. 1).

Jedná se nejen o estetické, ale zejména funkční a logicky uspořádané celky vybavené praktickým úložným systémem. Modulová konstrukce umožňuje nejen různé kombinace nejprodávanějších nástrojů, ale také různé kombinace sestav prodejních panelových stojanů pro různé kamenné prodejny podle jejich zaměření.

Obr. 1. Prodejní stojany HERMAN

Obr. 1. Prodejní stojany HERMAN

Logické uspořádání

Při návrhu stojanů jsme kladli velký důraz na jejich systémové uspořádání. Každý stojan je navržen tak, aby umožňoval přehledné a snadné rozmístění nástrojů podle kategorií – vrtání, sekání, řezání, řezání, broušení a šroubování. Každý nástroj má své přesně definované místo na panelu a od našich partnerů budeme vyžadovat, aby toto umístění dodržovali i při doplňování zboží. Zákazníci naleznou potřebný nástroj vždy rychle a intuitivně.

Úložný systém

Všichni víme, že prostor v prodejně je drahý – z toho důvodu jsou nové panelové stojany vybaveny praktickým úložným systémem, který umožňuje efektivně využívat každý centimetr prostoru. Úložný systém sestává ze dvou zásuvek zabezpečených zámkem a vytváří optimální prostor pro uložení příručních zásob produktů pro operativní doplňování panelu.

Elegantní design

Stojany neslouží jen k prezentaci produktů, ale jsou také designovým prvkem Vaší prodejny. Jejich moderní a stylové provedení v černo-červené barevné kombinaci přitáhne pozornost zákazníků, přidá prodejně profesionální vzhled a zároveň poskytne optimální prostor pro umístění nástrojů. V horní části stojanu se nachází reklamní panel, který na požádání doplníme o LED osvětlení se zabudovaným senzorem pro pohyb – energeticky úsporné řešení pro dostatečné osvětlení a zvýraznění vystavených produktů.

Sestava pěti modulů

Obr. 2. Sestava pěti základních modulů

Obr. 2. Sestava pěti základních modulů

Nejoblíbenější a zároveň nejkomplexnější je sestava pěti modulů. Samotný základní modul má půdorysné rozměry 100x45 cm, výšku 220 cm a hmotnost 53 kg. Díky kvalitní povrchové úpravě je konstrukce prodejních stojanů odolná vůči korozi a má dlouhou životnost. Normovaná perforace zástěny stojanu umožňuje v případě potřeby rozmístění nových produktů jejich variabilní rozložení prostřednictvím kompatibilních háčků. Háčky jsou z 5 mm oceli s lesklým pochromovaným povrchem, délky 100/150 mm.

Pokud to prostorová dispozice prodejny umožňuje, zákazníci nejčastěji volí sestavu pěti modulů (obr. 2) širokou pěti metrů, která obsahuje komplexní výběr (více než 5510 kusů) z nejprodávanějších nástrojů HERMAN. Je zajisté nejideálnější volbou do většiny prodejen. Na pětimetrové sestavě naleznete tyto nástroje:

  • Modul A obsahuje 400+ kusů naprodávanějších vrtáků a sad vrtáků do dřeva, zdiva a kovu.
  • Modul B obsahuje 1360+ kusů vrtáků a sad vrtáků do zdiva a kovu, plus sekáče.
  • Modul C obsahuje 1500+ kusů nejprodávanějších řezných abrazivních a diamantových kotoučů.
  • Modul D obsahuje 650+ kusů nejprodávanějších brusných abrazivních, lamelových a fíbrových kotoučů.
  • Modul E obsahuje 1600+ kusů nejprodávanějších pilových kotoučů, pilových listů a šroubovacích bitů, včetně sad.
Obr. 3. Sestava prodejních stojanů Z4

Obr. 3. Sestava prodejních stojanů Z4

V případě, že prostoru v prodejně není dostatek, umíme připravit sestavu (obr. 3) sestávající z menšího počtu modulů doplněnou o samostatně stojící otočné stojany s půdorysem pouhých 40x40 cm a výškou 170 cm.

Obr. 4. Prodejní stojan otočný malý

Obr. 4. Prodejní stojan otočný malý

Skvělým doplňkem je i malý otočný stojan (obr. 4) o výšce pouhých 50 cm – vhodný pro umístění na pult. Na něj máte možnost umístit různé předdefinované kombinace pilových listů, vrtáků do zdiva, do kovu nebo do dřeva, či šroubovacích bitů.

Je to výborný prostředek pro navýšení hodnoty nákupů vašich zákazníků. Vždyť to znáte... často si krátíme čekání u pokladny v supermarketu pohledem na žvýkačky a čokoládové tyčinky v její bezprostřední blízkosti a nejednou je přihodíme k nákupu, přestože jsme je na seznamu neměli.

Doporučené kombinace dle zaměření prodejny

Po důkladné analýze sortimentu, který se nachází v prodejnách s různým zaměřením, jsme z našeho produktového portfolia definovali nejprodávanější nástroje v těchto prodejnách. Tyto informace nám pomohly vytvořit optimální sestavy prodejních stojanů pro každý typ prodejny. Obchodníci tak mají možnost výběru nejvhodnějších kombinací produktů pro jejich prodejnu. Každý stojan je promyšleně navržen tak, aby byl pro Vás a Vaše zákazníky maximálně přínosný. Všechny námi doporučené sestavy modulů podle zaměření prodejny naleznete zde.

Podpora pro obchodní partnery

Chceme být dostupní - naším cílem je nalézt do konce roku 75 vhodných partnerů na území České republiky pro umístění pětimetrové sestavy v jejich prodejnách. Nemusí se nacházet jen ve velkých nebo okresních městech, ani nebudeme automaticky upřednostňovat velké prodejny. Jako výhodu spíše vnímáme, když má prodejna vybudovanou mínkotvornou pozici v regionu. Projevíte-li zájem, navštíví Vás náš obchodní zástupce, který s Vámi prokonzultuje Vaše potřeby, naše možnosti a připraví Vám nabídku šitou na míru.

Stojany dostanete do dlouhodobého bezplatného pronájmu – zaplatíte pouze za nástroje, které navíc získáte s výhodnými platebními podmínkami. Objednanou sestavu Vám dovezou naši vyškolení pracovníci, kteří Vám ji v prodejně také postaví a naplní.

Kromě kvalitních produktů spoluprací získáte jednoduché, pohodlné a přehledné objednávání zboží v našem e-shopu, uživatelský účet MyHERMAN s přístupem k historii objednávek apod., přednostní vyřizování objednávek, neodkladné řešení podnětů a případných reklamací prodaného zboží, plnou technickou a obchodní podporu při prodeji produktů značky HERMAN, pravidelné osobní návštěvy prostřednictvím našeho regionálního obchodního zástupce a odborné články a aktuální novinky přímo na Váš email.

Časosběrné video z výstavby 5m sestavy

Závěr

Zajistěte si nejen efektní řešení pro prezentaci produktů, ale také spolehlivého partnera pro Váš byznys. S našimi stojany poskytnete zákazníkům příjemný nákupní zážitek, což se odrazí i ve vašem podnikání. Počítáme však i s Vaší trpělivostí – z kapacitních důvodů umíme letos vyhovět pouze naplánovanému počtu zákazníků – stojany totiž instalujeme i v jiných zemích.


Recenze článku Přidat recenzi

  1. Roman Janáček

    Dobrá podpora prodeje.

  2. Karel Ruso

    Hezké

Další články

Tvrdost dřeva

V tomto článku se blíže podíváme na dřevo zejména z pohledu jeho klíčové vlastnosti – tvrdosti, a poradíme vám, jak vybrat správné nástroje pro jeho opracování.

Jaký druh příklepu potřebujete?

Hlavním úkolem vrtačky je vrtání. Asi si dokážete představit, jak to funguje. Vrták upnutý v upínaní se otáčí, odebírá materiál a vyvrtává otvor o průměru vrtáku. Takto se postupuje při vrtání do měkkých materiálů. Pokud však potřebujeme vyvrtat otvor do stavebního materiálu, jako je cihla, beton nebo kámen, potřebujeme příklepovou vrtačku. Je to proto, že tvrdé materiály je třeba nejprve rozbít a poté vrtat.

Zvolte si Vaši zemi
Zvolte zemi, kam chcete doručit Vaši objednávku.